ANITA'S ATELIER
Westervoort


0263115740    anita@officinalis.nl


HOME

ANITA   ATELIER   INFO

PORTFOLIO - BIO
____________________________________________

Anita Snik-Broeken

KUNSTENARES
THERAPEUTE/COACH - LERARES
Mijn eerste passie was het maken van kleding en de daarbij behorende textiele werkvormen. Al jong had ik mijn eigen winkeltje, waarin ik kleding op maat maakte, en handgemaakte kleding en interieuraccessoires verkocht.

Na enkele jaren als kleine ondernemer, wilde ik meer. Ik stopte met mijn winkeltje en ging naar de Kunstacademie om modevormgeving te studeren. Maar al snel stapte ik over naar de meest vrije richting waar ik mijn eigen manier van werken kon ontdekken en onderzoeken. In deze vrije wereld van mogen spelen, leren, experimenteren, maken en creeren, genoot ik met volle teugen.
Na een tijdje kreeg ik moeite met het elitaire karakter van de kunstwereld. Ik wilde kunst, de ervaring van het maken van kunst, dichter bij mensen brengen. Daarom ben ik na 3 jaar academie, overgestapt naar de opleiding creatieve therapie beeldend (momenteel bekend als vaktherapie beeldend).

Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren als zelfstandig beeldend therapeut gewerkt, met clienten met verliesverwerking problematiek. Toen ik kinderen kreeg, ben ik hiermee gestopt.
Mijn behoefte tot het uitdragen van het belang van creativiteit, vervulde ik met vrijwilligerswerk. Bij "de inloop" (creatieve ochtenden voor volwassenen) en binnen scholen (workshops, ateliers, plusklassen)

De behoefte tot het scheppen en creeren van eigen werk, zette ik op een laag pitje. Mijn gedachten en ideeen legde ik vast om later uit te kunnen werken.

Nu mijn kinderen volwassen zijn heb ik de draad weer opgepakt en ben ik begonnen met ANITA'S ATELIER.


Contact!S
S
onderdeel van
OFFICINALIS.NL
Natuurgeneeskunde Westervoort

 

Anita`s Atelier, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email anita@officinalis.nl.
U kunt mij volgen op WerkaandeMuur, facebook en OFFICINALIS .